Петък, 14 Август 2020, Вижте 9 приложения на краставицата, които ще ви изумят!
/04 Април 2014, 15:50/Видяно: 3305/

 Вижте  9 приложения на краставицата, които ще ви изумят!След като вече се убедихме, че краставицата не е само вода, е ред да й намерим и различни приложения.

Само припомняме, че в краставиците има витамини и минерали, нужни за доброто здраве на всеки.

*Краставицата помага за енергизиране. Ако се чувствате уморени следобяд, заложете на краставица. Тя ви ободрява бързо, а усещането ще е за часове.

*Можем много успешно да почистим запотеното стъкло в банята. Просто потъркайте едно парче краставица по повърхността на огледалото.

*Маските за лице и околоочните пространства с краставица сами говорят за своето подмл
адяващо действие. Но за още по-голямо улеснение, потъркайте парче краставица в проблемните зони на лицето си за няколко минути. Действа и против бръчки.

*Краставиците са чудесен начин да спрете ненавременния глад.

*И сега, няма да повярвате, но краставицата може да почисти мивката, батерията на чешмата и всякакви неръждаеми стоманени изделия. Нужно е да потъркате мястото с краставица и то ще заблести отново. Това е най-зеленият начин да почистим банята, без да си навредим на ноктите и ръцете.

*Ако имате махмурлук или мъчително гласвоболие, хапнете няколко парченца краставица, а когато се събудите ще се сте свежи и главоболието ще е отминало. *Ако няма нищо ментово наоколо, а вие имате тежка нужда от освежаване на устата и дъха – опитайте с краставица. Сложете едно парченце на езика и натиснете силно нагоре, да се опре в небцето. Дръжте така за 30 секунди.

*Спешно ви изниква едно излизане, трябват обези, официалните обувки, а няма с какво да ги лъснете. Познайте? С краставица. Да, точно така, потъркайте ги с парче краставица за чистота и блясък.

*Сега вече убедихте ли се, че краставица е всемогъща? Опитайте тези трикове, не отнемат много.


» КОМЕНТАРИАбонирайте се!

Моля добавете Вашият е-мейл.
/ПОД РАЗРАБОТКА/

Digital Newsletter

За да се отпишете, моля кликнете тук »