Неделя, 16 Юни 2024, Света е в ШОК! Българинът Александър Русев РАЗМАЗА звездата на кеча Джон Сина!
/24 Февруари 2015, 17:56/Видяно: 7535/

12-кратният световен шампион Джон Сина преживя кошмар на ринга. Милиони фенове са в шок и коментират какво направи Българския звяр Александър Русев. Родният исполин буквално попиля легендата пред погледите на многохилядна и невярваща на очите си публика.

Шампиона, Лицето на Федерацията, каквито са прякорите на Сина бе пометен от Българския звяр (такова е прозвището на Александър). Родният атлет едва не удуши американската суперзвезда.

В мач от турнира „Fastlane“ Русев запази шампионската си титла на Щатите, побеждавайки местния любимец. Очаква се Сина да поиска реванш от българина, което най-вероятно ще се случи в най-голямото събитие за кеча – „Кеч Мания“.

Ето как на „Fastlane“ един българин, защитаващ цветовете на Русия, победи фаворитa на САЩ, легендата, 12-кратният шампион на Федерацията в тежка категория – Джон Сина.

Една от най-гръмките и изненадващи за феновете саморазправи на ринга от началото на годината. Любимецът на публиката Сина лежи на ринга безпомощен под натиска на Българския юнак Александър Русев. Наш сънародник се превръща в истинска сензация във Федерацията.


» КОМЕНТАРИАбонирайте се!

Моля добавете Вашият е-мейл.
/ПОД РАЗРАБОТКА/

Digital Newsletter

За да се отпишете, моля кликнете тук »