Петък, 19 Април 2024, 



Вижте как да откажете ЦИГАРИТЕ с плодове и зеленчуци!
/03 Април 2014, 16:42/Видяно: 2525/

Вижте как да откажете ЦИГАРИТЕ с плодове и зеленчуци!Отказването на цигарите става все по-модерно и Слава Богу! Знаем, че навикът си е навик и всеки има право на избор, но няма какво да си кривим душата - те вредят на здравето и то сериозно! А ако и вие сте решили, че е крайно време да скъсате с никотина, значи задължително трябва да се запознаете с новото откритие на учените!

Оказва се, че хапването на плодове и зеленчуци може да помогне в борбата с отказването на цигарите. Супер, нали – превключваш на здравословен режим и номерът става!

Тази интересна зависимост станала ясна след американско проучване, направено сред 1000 пуш
ачи на възраст над 25 години. Резултатите от него показали, че тези, които приемат повече плодове, са три пъти по-склонни да откажат вредния навик и то за по-дълго!

Е, сега е сезонът на дините, пъпешите, прасковите, доматите… С други думи – перфектният момент да спрете цигарите и да ги замените с нещо далеч по-полезно! А ако се притеснявате от напълняване, просто заменете подпирането на бара в заведенията с цигара в ръка с повечко танци. И без това вече никъде не може да се пуши. Всъщност, така ще си решите и проблема с избягването на стреса!



» КОМЕНТАРИ



Абонирайте се!

Моля добавете Вашият е-мейл.
/ПОД РАЗРАБОТКА/

Digital Newsletter

За да се отпишете, моля кликнете тук »