Четвъртък, 14 Ноември 2019, Златотърсачка. Вижте как едно Lamborghini променя нещата
/02 Април 2014, 20:48/Видяно: 1505/

В този видео клип наблюдаваме значението на материалните блага, както сами ще видите имаме едно добро изглеждащо момче което иска да излези на среща с едно случайно минаващо момиче на улицата. Реално момчето е в отлично здраве и няма някакви проблеми и засилено заговоря момичето с цел тя да излези на вечеря с него, това което обаче виждаме в началото е леко оглеждане от нейна страна и никаква заинтересованост, тя си продължава по – пътя. Пича обаче не е от най – случайните и е паркирал на близо своята кола която може би повечето от Вас разпознават (Lamborghini) колата е доста скъпо бижу, средната и цена е около 100,000.00$

Та момчето отива и отваря вратата на тази Ламбото и момата внезапно спира и го пита :
- Това трябвата кола ли е? Той казва : Да, защо? – след което момичето получава явно сигнал оооооо този бил богат.. и започва да флиртува с него и да се обеснява как малко по – надолу имало рестурант и как можели да отидат там..бла бла… Пича обаче на своя страна вече я е преценил, пали кола и казва – Не си падам по Златотърсачки!!! Моля ако и Вие смятате, че много жени са на този принцип, споделете този линк! Ние от informaciq.info Ви пожелаваме да не попадате на такива!

Тази статия е реализирана заради уебсайт за видеосподеляне – YouTube.com. И преди да Ви запознаем с това, което ще видите, Ви молим да прочетете малко полезна информация за този сайт. Проектът е създаден през 2005г. от Стив Чен, Чад Хърли и Джавед Карим и още тогава набира скорост, която го изтрелва до днешното трето място от абсолютно всички уебсайтове. Сайтът използва технологията на Adobe Flash за възпроизвеждане на видео с разделителна способност, достигаща до HD, както и HTML5. Винаги е бил със свободна регистрация, за което отново може да благодарим на създателите му. YouTube.com e станал толкова голям, че в момента е четвъртата най-посещавана социална мрежа в света. Той е най-популярният сайт за споделяне на видео. На него се качва разнообразно съдържание, включващо реклами и откъси от филми, караоке и музикални клипове, видеоблогове и много други. Нерегистрираните потребители могат само да гледат видеоклиповете, а регистрираните могат и да качват неограничен брой видеоклипове. YouTube.com е международен сайт и заради това неговият екип е създал различни версии за всяка държава. Сайтът е поддържан на 22 езика за момента. Както можете да предложите, за да поддържаш толкова посещаван сайт, е нужно много средства и голям екип. Сайта се издържа от реклами, което е много приятно, защото няма такса за неготово използване. Благодарим на YouTube.com за възможността да споделяме клиповете, които са качени от неговите потребители. Това, което сега ще следва в тази статия, е информация за клипа, както и самият клип.


» КОМЕНТАРИАбонирайте се!

Моля добавете Вашият е-мейл.
/ПОД РАЗРАБОТКА/

Digital Newsletter

За да се отпишете, моля кликнете тук »