Петък, 26 Април 2024, 



Българска учителка забременя от свой ученик
/29 Март 2014, 20:20/Видяно: 3934/

 Българска учителка забременя от свой ученик
Столична учителка има чувството, че е попаднала в “Дързост и красота”, след като се оказва бременна от свой ученик

Има една поговорка: Там където човек си вади хляба, не трябва да прави „други неща“. За съжаление малко хора я спазват. Учителката от столичната гимназия разбра смисъла на мъдростта по трудния начин. В един момент се оказала бременна от свой ученик и няма как да скрие това.

Когато Ирина В. научава, че е бременна, изпада в ужас. Най-щастливото събитие в живота на една жена сега означава за нея поредица от проблеми, а може би и загуба на така важната за нея ра
бота. Веднага тръгват слухове за бащата, а тя не е в състояние да ги отрече.

Оказва се, че учителката по английски език е забременяла от един от учениците си. Малка е утехата, че все пак той е 11 клас и е пълнолетен. Вече не може да се прикрие срама и нарушението на професионалната етика. Нарушено е правилото да няма любовни връзки със своите ученици и няма как да се скрие от хората.

Връзката между двамата започва есента на миналата година. Ученикът не се срамува през този период да се хвали наляво и надясно с похождението си. Дори имало слухове, че прави видеоклипове на половите актове.

Сега обаче това е на път да изяде главата и на двамата. Явно от желание за страст и самохвалство, са забравили за предпазните средства. Не е ясно как точно е станала белята между учителката и ученика, но сега го научават по трудния начин.

Ирина взема отпуска, за да не й влияе на бременността обществения натиск. Училището от своя страна издава заповед за пълно медийно мълчание на учениците и преподавателите си.



» КОМЕНТАРИ



Абонирайте се!

Моля добавете Вашият е-мейл.
/ПОД РАЗРАБОТКА/

Digital Newsletter

За да се отпишете, моля кликнете тук »