Неделя, 16 Юни 2024, Как Бенките на Лицето разкриват нашата СЪДБА!
/29 Декември 2014, 18:20/Видяно: 6278/

Как Бенките на Лицето разкриват нашата СЪДБА!Китайците вярват, че бенките по нашето лице могат да открият нашата съдба, в зависимост от цвета, размера и позицията на лицето. Открийте дали ви предстои живот, изпълнен с успехи, живот на път, щастлив брак, успешна кариера или затруднения в работата и любовта. А в следващата статия ще Ви представим скритото значение на бенките по тялото!

Вижте номера, който съответства на местоположението на вашите бенки на картинката по-долу.

Позиция 1, 2, 3
Вие сте били бунтовник в детството.Имате вродена креативност и рабо
тите най-добре, когато имате свобода. Ако имате бенки на тези позиции, най-голям успех ще имате като мениджър, т.е. ако сте шеф.

Позиция 4
Много сте импулсивни, харизматични и енергични. Но ставате много объркани, когато пред вас имате повече възможности. Упорити сте но вас това не ви задържа дълго. Искате чевръсто да аргументирате своите възгледи. Бенки на тази позиция показват, че сте много темпераментен.

Позиция 5
Бенки над бузите означава, че ви пращат късмет, когато става дума за пари, но за да постигнете такъв успех трябва да работите много повече от другите хора. Паричното богатство трябва да съхранявате внимателно, защото във вашето обкръжение са хора, които се опитват да ви манипулиран и да ви отнемат заработеното. Следвайте интуицията си.

Позиция 6
Бенки на тази позиция показват интелигентност, креативност и артистични умения. Вашият талант за изкуство може да ви донесе богатство, слава и успех. Въпреки това,трябва да бъдете по-смели.

Позиция 7
Бенки под бузите показват спорове в семейството, които ви носят безпокойство и нещастие. Разногласията ще се отразят на енергията и кариерата. Необходимо е да се разрешат всички проблеми от този тип, преди да започнете да напредвате в живота.

Позиция 8
Тази позиция не е положителна. Финансовата ситуация винаги ще бъде проблематична поради необходимостта да харчите много повече от необходимото. Имате предразположение да станете комарджия. Важно е да знаете, кога трябва да спрете.Личностите с бенки в тази позиция са склонни да флиртуват като с противоположния,така и с хора от същия пол. Контролирайте като използвате чара си, защото може да ви въвлече в проблеми.

Позиция 9
Тази позиция показва сексуални проблеми. Това е много лоша позиция и според вярванията би трябвало да го премахнете. Същата носи редица проблеми.

Позиция 10
Бенки на тази позиция предоставят много късмет, когато става дума за семейството.Хората с бенки на тази позиция ще имат много деца. Семейството ви предоставя финансова и емоционална подкрепа. Емоционално сте много доволен човек.

Позиция 11
Склонност към заболявания. Смята се, че трябва да я махнете, ако е голяма и тъмна.

Позиция 12
Бенки на тази позиция предполагат успех и баланс в живота. Тази позиция ще ви донесе динамиката на деня и е доста сериозна и ще ви върти непрестанно....богатство, но и слава. Въпреки, че имате склонност да живеете на крак, ще бъдете много доволни от семейството. Жените с бенки на тази част от лицето са много красиви и имат щастие в живота.

Позиция 13
Децата ще ви представляват грижи. Не сте и няма да бъдете в добри отношения с тях. Нямате много възможности освен да бъдете толерантни.

Позиция 14
Бенки на тази позиция показва чувствителност към храна. Алергични сте на определена храна или просто ядете много повече от това, което би трябвало.

Позиция 15
Вие сте човек, който иска промени. Винаги сте в движение и често преобразявате, или ремонтирате дома си. Искате ли новости, срещайте нови хора и пътувайте на нови места. Не се чувствате добре, когато останете дълго на едно място. Искате да пътувате и имате авантюристичен дух. Имате и усет към детайлите.

Позиция 16
Трябва да сте много внимателни, когато става въпрос за храна и секс. Това са най-големите проблеми. Склонни сте към проблеми с килограмите и това ви прави депресирани. Търсите романтика и сте склонни в един момент да имате повече сексуални партньори. Имайки предвид, че сте морални, такива любовни и сексуални приключения ще ви донесат угризения на съвестта, което ще допринесе за стрес в живота ви.

Позиция 17
Социални сте, и то много. Вие сте надарени с ораторска дарба. Имате възможност да придобиете слава, ако не сте скромни. За вас околната среда е от първостепенно значение.

Позиция 18
Вие сте човек, който е винаги в движение. Тази позиция предполага чести и дълги пътувания. Трябва да сте много внимателни, когато пътувате.

Позиция 19
Имате много късмет в парите и много добри приятели. Вашата слабост е, че попадате лесно под влияние на противоположния пол. Тази позиция може да ви донесе много проблемни ситуации в живота.

Позиция 20
Бенки на тази позиция може да ви донесат голям късмет или нещастие. Тази бенка показва слава или невероятна сила. Много сте интелигентни и творчески изразени.Вашите таланти можете да проявяват положителен или отрицателен начин. Всичко зависи от вашето решение. Ще бъдете приети в историята като добър човек или като тиранин.

Позиция 21
Кратко, ясно и щастливо. Очакват ви успех и слава в живота.

Позиция 22
Тази бенка предвещава късмет. Можете да станете много известни в спорта, ако това е вашата цел. Тези, които имат бенки в края на бузите са мощни и авторитетни. Тази бенка е благоприятна за директори, управители, или директори на големи компании.

Позиция 23
Имате много високо IQ. Много сте интелигентни в теоретично и практическо отношение. Много сте дръзки и живота ви ще бъде пълноценен. Ще бъдете активни до края на живота си и вашето семейство и приятели ще бъдат до вас до самия край.

Позиция 24
Бенки на тази позиция предполага успех и слава в ранните години от живота. Съветваме ви да използвате този успех, за да си осигурите бъдеще, тъй като трудностите за вас идват в по-късните години от живота.

Позиция 25
Хората, които имат бенки на тази позиция ги очаква успех и щастие в живота. Въпреки това, ако задържите традиционните си нагласи, те ще ви гарантират сигурно и щастливо бъдеще.

Как Бенките на Лицето разкриват нашата СЪДБА!


» КОМЕНТАРИАбонирайте се!

Моля добавете Вашият е-мейл.
/ПОД РАЗРАБОТКА/

Digital Newsletter

За да се отпишете, моля кликнете тук »